Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wacht met aankopen tot na slot van competitie

3 april 2002 07:59 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

Ajax zal wachten met het doen van aankopen tot na het slot van de competitie. Dat liet Leo Beenhakker gisteren weten. Al weken gaan er geruchten over spelers die nadrukkelijk gevolgd zouden worden door Ajax en die op de nominatie staan om naar Amsterdam te komen. Dat zal in ieder geval moeten wachten tot na 5 mei. Enerzijds is dat omat Ajax af wil wachten welke financiele mogelijkheden de club heeft voor het komende seizoen, met andere woorden of het zich direct weet te plaatsen voor de Champions League. Anderzijds wil Ajax aan het slot vand e competitie geen onrust zaaien in de selectie met betrekking tot nieuwe spelers en spelers die als gevolg daarvan zullen moeten vertrekken.

Meer op De Telegraaf




Tags

slot beenhakker enerzijds leo nominatie omat vand zaaien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos