Transparent
Inloggen
Sluiten

Volkomen onnodig puntenverlies Ajax tegen NAC: 2-2

19 november 2011 22:38

Ajax blijft punten morsen. Thuis kwam de ploeg niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Vier minuten voor tijd stond het nog 2-0 voor Ajax.

In de 36ste minuut kwam Ajax op voorsprong. Invaller Lodeiro zorgde voor de assist waardoor Sulejmani kon scoren. Lodeiro was de verrassende vervanger van de geblesseerde Bulykin. De Rus verstapte zich bij een actie en kon niet verder. Na de blessure van de derde spits op rij besloot De Boer middenvelder Lodeiro er te posteren. Dat ging opvallend goed.

Ajax was vervolgens dominant en had nauwelijks iets te vrezen van NAC. Het was eigenlijk wachten op de 2-0. Het doelpunt viel niet, waardoor NAC bleef ruiken aan een stunt. In het laatste kwartier begon Ajax de controle te verliezen. Toch kwam het vijf minuten voor tijd op 2-0. Boerrigter maakte zijn rentree en was trefzeker.

Een minuut later trof Kolk uit het niets doel waardoor de aansluitingstreffer direct weer een feit was. Vermeer ging daarbij niet vrijuit en liet de bal onder zich door glippen. Het geloof bij NAC was door de snelle aansluitingstreffer volledig terug. In de voorlaatste minuut schoot Schilder zelfs nog de 2-2 in de kruising.




Tags

nac lodeiro puntenverlies boer boerrigter bulykin dominant kolk kruising morsen posteren rus schilder sulejmani trefzeker vermeer verstapte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper