Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax A1 wint topper van Feyenoord

11 maart 2000 18:15

Verslaggever: JL

De A1 van Ajax heeft vandaag op sportpark De Toekomst met 2-0 gewonnen van Feyenoord. Kwame Quansah opende in de 72e minuut de score door een penalty te benutten. 5 minuten later besliste Rafael van der Vaart de wedstrijd met een prachtig schot in de linkerbovenhoek. Behalve een opstootje aan het eind van de wedstrijd tussen Hersi en de rechtsback van Feyenoord, dat door de scheids met een vermanend woordje werd afgedaan, vonden er geen noemenswaardige incidenten plaats. Door het eerste verlies van Feyenoord in deze competitie behoudt de A1 nog een kleine kans op het kampioenschap.

In de stand sprong Ajax over PSV, omdat de Eindhovenaren met 3-4 de boot in gingen tegen Volendam. Het staat nu 2e met 10 punten achterstand op Feyenoord, echter Ajax heeft 2 wedstrijden minder gespeeld.

Meer op




Tags

feyenoord topper afgedaan besliste hersi kwame linkerbovenhoek noemenswaardige opstootje quansah rafael scheids vaart vermanend volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht