Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hennie Henrichs ongeschikt voor bestuursfunctie Ajax'

16 november 2011 17:25 - AFCA Supportersclub

Verslaggever: P.

De AFCA Supportersclub laat op haar site weten dat Hennie Heinrichs in hun ogen ongeschikt is om een bestuursfunctie bij Ajax te bekleden. Heinrichs heeft namelijk verregaande en unieke afspraken tussen supportersgroeperingen en Ajax geschonden. De unieke afspraak was dat supportersdelegaties een kandidaat naar voren mochten brengen en voordragen voor een functie.

"De kandidaat is bekend gemaakt aan de voorzitter van de commissie herstructurering en deze persoon is met de kandidatuur aan de slag gegaan. Het proces nam enige tijd in beslag en voor ons was het wachten op het signaal dat de nieuwe bestuursraad voorgedragen zou worden. Dat signaal bleef echter uit, sterker nog er kwamen signalen dat Hennie Henrichs, de beoogde voorzitter van de bestuursraad, niet bereid was om met de door de ASD voorgedragen kandidaat een kennismakingsgesprek te houden."(..) "Ettelijke bemiddelingspogingen om Hennie Henrichs toch om de tafel te krijgen liepen op niets uit, hij hield voet bij stuk en weigerde consequent. Overigens zonder opgaaf van redenen. Dus zonder de kandidaat van de ASD gesproken te hebben wordt hij afgewezen, door iemand die zelf notabene kandidaat is."

Meer op AFCA Supportersclub




Tags

henrichs bestuursfunctie ongeschikt asd bestuursraad heinrichs afca bekleden bemiddelingspogingen consequent ettelijke geschonden herstructurering kandidatuur kennismakingsgesprek opgaaf supportersclub supportersdelegaties supportersgroeperingen verregaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht