Transparent
Inloggen
Sluiten

Vandaag eerst onderzoek Boerrigter bij Ajax

7 november 2011 10:06 - Telegraaf.nl

Voordat hij zich vandaag mogelijk aansluit bij het Nederlands elftal laat Derk Boerrigter zich eerst door de medische staf van Ajax onderzoeken. "We bekijken Derk en overleggen vervolgens met de KNVB wat wijsheid is. Boerrigter had al wisselend last van zijn onderrug en bekkengewricht, maar dat leek aardig onder controle" , aldus clubarts Goedhart in De Telegraaf. "Tegen FC Utrecht viel hij echter ongelukkig en kreeg hij er ook nog een paar tikken op. Het was op een gegeven moment niet meer verantwoord om door te spelen."

"Natuurlijk weet ik dat de oproep van Bart van Marwijk voor Derk een ongelooflijke kans is. Maar vorig jaar speelde hij nog in de Jupiler League. En met drie wedstrijden in de week wordt hij fysiek zwaar belast. Voor Boerrigter zou het eigenlijk het beste zijn twee weken niet te spelen. Als hij toch naar Oranje gaat, moet hij wel zo fit zijn dat hij iets kan laten zien."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

boerrigter derk bekkengewricht clubarts goedhart jupiler knvb marwijk onderrug oranje telegraaf utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli hag henderson inverted kiki mikautadze nice ogc pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan