Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Vitesse-Ajax

30 maart 2002 11:25

Verslaggever: RvN

Zondagmiddag wordt om 14.30 uur het competitieduel tussen Vitesse en Ajax in het Gelredome gespeeld. De wedstrijd is geheel uitverkocht met 28.000 touschouwers. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Bossen. De wedstrijd is live op tv op Canal+ en tal van buitenlandse landen waaronder o.a.
Isra?l, Spanje, Amerika, Griekenland en Japan. In de race met Feyenoord om het landskampioenschap moet Ajax eigenlijk opnieuw winnen, dan zou het de lastigste orde op weg naar het kampioenschap genomen hebben. Maar dat zal lastig genoeg worden aangezien Ajax nog nimmer won in het Gelredome. Alle wedstrijden tot nu toe gingen daar verloren.

Bij Ajax is zoals eerder gemeld Steven Pienaar weer terug in de selectie. Hij is volledig hersteld van zijn knieblessure. Het meespelen van Maxwell en O'Brien is nog twijfelachtig. Trabelsi (geschorst) doet zeker niet mee net als de geblesseerden Van der Vaart, Heitinga, Van der Gun, Cruz en Knopper.

Aan de kant van Vitesse ontbreken Kreek (schorsing), Zongo, Janssen en Peeters. Het meespelen van Amoah is nog twijfelachtig. Hij wordt zaterdag nog getest.

Meer op




Tags

vitesse gelredome twijfelachtig voorbeschouwing amerika amoah bossen brien canal cruz feyenoord geblesseerden griekenland heitinga isra janssen japan knopper kreek landskampioenschap maxwell peeters pienaar tal touschouwers trabelsi vaart zongo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan ofzo overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos