Transparent
Inloggen
Sluiten

Bossen: Ooijer had rood moeten krijgen, geen strafschop voor Sulejmani

6 november 2011 15:36

Na afloop werd scheidsrechter Bossen voor de camera van Eredivisie Live gevraagd naar de discutabele momenten in het duel tussen FC Utrecht en Ajax. Na het zien van de beelden liet hij over de overtreding van Ooijer weten: "In de wedstrijd liep ik er achter. Ik zie dat Ooijer te laat is en geef hem geel. Als ik de beelden zie, zet hij zijn voet op de voet van de tegenstander, dat had rood moeten zijn. Dat is inherent aan het nemen van beslissingen in dit soort wedstrijden. Het is op het scherpst van de snede. Je moet in een split-second beslissen, helaas gaan er dan wel eens dingen fout, je hebt geen beschikking over beelden."

Over de vermeende strafschop voor Ajax bleef Bossen bij zijn standpunt. "Bulthuis zet zijn voet op de bal, daar valt Sulejmani over heen. Voor mij is dat absoluut geen strafschop. Zo heb ik het ook in de wedstrijd beoordeeld."




Tags

bossen ooijer sulejmani bulthuis discutabele eredivisie inherent scherpst snede utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup belofte berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson kiki mannsverk meewerkt pasveer potter ramaj remko rulli setford sevic shogun sosa sutalo taylor ton tsja