Transparent
Inloggen
Sluiten

Rodney Sneijder: vraagtekens bij verhuur

4 november 2011 09:53

Aanstaande zondag komt Ajax in het duel tegen FC Utrecht de verhuurde Rodney Sneijder tegen. In een interview met Voetbalprimeur blikt de middenvelder vooruit op het treffen.

Sneijder stelt vraagtekens gehad te hebben bij de keuze van Ajax om het vlak voor het einde van de transfermarkt nog te verhuren. "Als je van jezelf kan zeggen dat je het goed hebt gedaan, dat je goed hebt gespeeld in de voorbereiding en dat je niet minder bent dan de rest, dan mag je teleurgesteld zijn. Als ik het niet goed had gedaan, en ik een paar stappen tekort zou komen, had ik het ook gezegd. Zo eerlijk ben ik ook. Dan zeg ik: oké, ze hebben gelijk. Ik ga in het tweede voetballen. Maar nee, ik kon het niveau heel makkelijk aan. Dat merkte ik aan alles. Fysiek, voetballend."

"Ik had niet meer verwacht dat ik nog verhuurd zou mogen worden op het laatste moment. Ik weet niet waarom ze dat gedaan hebben. Maar ik heb bij zoveel dingen mijn vraagtekens gehad. Ik was topfit, ben geen lastige jongen en doe geen gekke dingen. Dan verwacht je wel dat je beloond wordt. Dat gebeurde niet."

Zondag hoopt hij zich te bewijzen tegen Ajax. "Ik kijk er naar uit, maar ik kijk niet tegen ze op."

Meer: Voetbalprimeur.nl




Tags

voetbalprimeur gekke topfit utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos