Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertonghen: bij ons is nooit sprake geweest van crisis

29 oktober 2011 21:20

Jan Vertonghen liet voor de camera van Eredivisie Live weten blij te zijn met de zege en het houden van de nul. "We begonnen heel goed, scoorden ook snel. Daarna vergeten we achterin te voetballen, we kozen veel te snel de diepte. Daardoor kwamen we via een paar corners en vrije trappen zelfs onder druk te staan. De coach was dan ook niet blij in de rust dat we niet bleven voetballen en hen in de wedstrijd hielpen. In de tweede helft werden we geholpen door een doelpunt. Wij wonnen vervolgens de duels voorin en konden profiteren van onze snelheid."

"Voor het hele team is het prettig dat we de nul hebben gehaald. Dat spookte niet in ons hoofd, maar het is wel prettig te weten dat we dat ook kunnen. Nu moeten we proberen een reeks neer te zetten. Bij ons is in ieder geval nooit sprake geweest van een crisis. Vanavond spelen onze concurrenten tegen elkaar en we kunnen er zomaar snel weer bijstaan bovenin."




Tags

vertonghen bijstaan corners eredivisie kozen spookte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text