Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint met 0-4 bij Roda JC

29 oktober 2011 20:36

Ajax heeft na de 2-4 voor de beker zaterdagavond opnieuw van Roda JC gewonnen. In Kerkrade werd het 0-4 en hield Ajax dus voor het eerst dit seizoen de nul.

Ajax begon dit keer heel fel aan de wedstrijd. Dat leidde al na een paar minuten tot de 1-0. Eriksen kreeg na een één-twee met Janssen een ideale mogelijkheid om de 1-0 binnen te schuiven. Dat deed hij zonder te twijfelen. Naarmate de eerste helft werd het onrustiger en kon Roda JC met name via een aantal corners druk zetten.

Vlak na rust kwam Ajax op 0-2. Theo Janssen liep door de verdedigingslinie heen, de buitenspelval van Roda werkte daarbij niet goed. Na zijn assist maakte Janssen vervolgens dus de tweede goal. Ajax kon de wedstrijd daarna makkelijk uitspelen. Lukoki mocht de 3-0 maken en vierde dat op zijn eigen spectaculaire wijze. Aan het slot van de wedstrijd maakte invaller Ebecilio er nog 0-4 van.




Tags

roda janssen buitenspelval corners ebecilio eriksen kerkrade lukoki naarmate slot spectaculaire verdedigingslinie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alders basten berghuis besiktas elsimao faberski farioli forbs gaaei godts hato henderson janse jetten jim jong kiki konadu kroes linksbuiten mokio pasveer ramaj rasmussen sevic steur sutalo taylor traore wijndal