Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Basten: genoemde namen voor adviesraad voor mij niet acceptabel

29 oktober 2011 16:03

In het Parool komt Marco van Basten voor het eerst zelf aan het woord over de recente berichtgeving omtrent zijn afzeggen en de bestuurlijke chaos waartoe dat leidde. Met enige tegenzin had Van Basten een kort interview met Henk Spaan. Hij gaf aan dat er van alles geroepen word en hij het eigenlijk niet correct vind om in deze positie commentaar te geven.

Volgens het Parool was Van Basten enthousiast over de functie totdat de tweedeling in de RvC duidelijk zichtbaar werd. Op zich was de door Cruijff voorgestelde adviesraad voor Van Basten niet onoverkomelijk. "Maar er werden voor de adviesraad enkele namen geopperd van mensen die voor mij en voor de ander vier commissarissen niet acceptabel waren," zo stelde Van Basten. Cruijff zou daarna voet bij stuk gehouden hebben. Die tweedeling zou Van Basten hebben doen besluiten er niet in te stappen.




Tags

basten adviesraad acceptabel tweedeling afzeggen chaos onoverkomelijk rvc spaan tegenzin waartoe

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos