Transparent
Inloggen
Sluiten

Boilesen na terugslag langer uit roulatie

28 oktober 2011 23:36 - DR.dk

Aanvankelijk leek Nicolai Boilesen zeer voorspoedig te herstellen van het scheurtje in zijn hamstring. De verdediger dacht na vier van de geplande zes weken wellicht alweer in actie te kunnen komen. Een terugslag heeft hem echter vertraging bij zijn herstel opgeleverd.

'De revalidatie verliep heel voorspoedig. Hij was dichtbij een rentree, maar hij kreeg een terugslag. We verwachten nu dat het nog een paar weken gaat duren," zo liet een woordvoerder van Ajax weten tegenover het Deense DR.

"Alles ging goed totdat ik gericht moest gaan schieten," zo liet Boilesen zelf weten tegenover het Deense TV2. "Toen voelde ik het opnieuw samentrekken in mijn hamstring waar ik de problemen al had. Het voelt niet goed." Hij mist daardoor ook de interlands van het Deense nationale elftal.

Meer op DR.dk




Tags

boilesen revalidatie samentrekken vertraging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper