Transparent
Inloggen
Sluiten

Molenaar acht kans op lijmen groter dan 50%

28 oktober 2011 08:42 - Telegraaf

Verslaggever: P.

Keje Molenaar ziet mogelijkheden om de breuk tussen Johan Cruijff en de raad van commissarissen te lijmen. Cruijff sprak donderdagavond op De Toekomst met de commissie van Molenaar, een commissie die door de ledenraad van Ajax is ingesteld om te onderzoeken of de leden van de rvc nog op één lijn zijn te krijgen. " Ik acht de kans dat de breuk gelijmd kan worden groter dan vijftig procent. Er zijn wel wat obstakels, maar we gaan kijken of we die weg kunnen nemen. Er is twijfel of het gaat lukken met Johan. Dat steek ik niet onder stoelen of banken. Mijn opdracht is om te kijken of we met z’n allen verder kunnen. Er is ons veel aan gelegen om Johan een prominente rol binnen Ajax te geven,” aldus Molenaar.

Het lekken van brieven heeft Molenaar geschokt. "Dat is geen goede zaak. Maar er zijn altijd partijen die er garen bij spinnen dat zo’n brief op straat komt te liggen. Ik weet zeker dat de brief niet vanuit de rvc is gelekt. De brief is een noodkreet van de commissarissen, een oproep aan Johan: ’Help ons’ en ’Blijf bij ons’. Daar is het allemaal om begonnen, dus ik hoop dat Johan dat gaat doen.”

Meer op Telegraaf




Tags

molenaar brief lijmen rvc brieven garen gelekt gelijmd geschokt keje ledenraad noodkreet obstakels prominente spinnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal