Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff op de Toekomst: 'het leek wel een boek'

27 oktober 2011 18:08 - Telegraaf.nl

Johan Cruijff heeft zich donderdagmiddag op de Toekomst gemeld. Na een gesprek met de jeugdtrainers sprak hij met de ingestelde commissie die de crisis binnen de Raad van Commissarissen gaat onderzoeken. Volgens hem zijn er een zestal brieven over en weer gestuurd.

"Het beeld dat er in de brief naar voren komt, klopt op geen enkele manier," zo laat hij weten tegenover De Telegraaf weten over de uitgelekte brief. "Er is geen gesprek geweest over de invoering van een adviesraad naast Marco van Basten. De namen die worden genoemd, kloppen ook voor geen meter. Waarom ik het ultimatum heb laten verlopen? Ik denk dat de brieven tussen de 16e en 19e zijn verstuurd. Het was geeneens een brief. Het leek wel een boek. Het was iets van vijf pagina's. Het probleem met dit soort mensen is dat ze halve waarheden vertellen of gedeeltes van de waarheid."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

boek brief brieven adviesraad basten gedeeltes geeneens jeugdtrainers telegraaf ultimatum waarheden waarheid zestal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos