Gelijkspel voor Zlatan, Trabelsi en Galasek

27 maart 2002 23:06

Verslaggever: M

Zweden kwam in Malmo niet verder dan een 1 - 1 gelijkspel tegen Zwitserland. Het Zweedse doelpunt kwam op naam van Heerenveen-spits Marcus Allback. Voor Zlatan Ibrahimovic was bij Zweden geen basisplaats weggelegd. De lange aanvaller kwam in de 69ste minuut het veld in als vervanger van de doelpuntenmaker.

Trabelsi kwam met Tunesie eveneens niet verder dan een gelijkspel. In Tunesie werd het 0-0 tegen het nationale elftal van Noorwegen. Bergdolmo kwam niet in actie bij Noorwegen wegens een blessure. 0 - 0 was ook de eindstand bij Wales - Tsjechie. Tomas Galasek stond bij Tsjechie in de basis en werd in de 61ste minuut gewisseld voor Kolousek.

John O'Brien kwam woensdagavond niet in actie voor de USA in de oefenwedstrijd in en tegen Duitsland. De speler van Ajax was niet op tijd hersteld van een liesblessure die hij in de voorbereiding op het duel opliep. De Duitsers versloegen USA met 4 - 2.