Transparent
Inloggen
Sluiten

Kinkladze definitief naar Derby

9 maart 2000 20:58

Verslaggever: M

Georgi Kinkladze zal bijna zeker aan het einde van dit seizoen definitief vertrekken naar Derby County, de Engelse Premier Leagueclub waarvoor hij nu op huurbasis uitkomt. Alle partijen hopen in de komende tijd tot een overeenkomst te komen.

De manager van Derby Jim Smith: 'We hebben er zeer veel vertrouwen in dat het goedkomt. De onderhandelingen bevinden zich in de eindfase. We moeten natuurlijk rekening houden met de werkvergunning, maar ik denk dat het enigste probleem de goede timing van de transfer is', aldus Smith die 'Kinky' bij Ajax uit zijn 'lijden' verloste.

De blessure die Kinkladze opliep in de wedstrijd tegen Wimbledon, waarin hij zijn eerste doelpunt maakte, is niet ernstig. Zaterdag zal hij dan ook gewoon van de partij zijn in het beladen duel tegen Manchester United.

Meer op




Tags

derby kinkladze smith county enigste georgi goedkomt jim kinky leagueclub timing verloste werkvergunning wimbledon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos