Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Wiel hoeft niet te vrezen voor plaats bij Oranje

25 oktober 2011 11:12

Bondscoach Bert van Marwijk liet in De Telegraaf weten dat Gregory van der Wiel voorlopig niet hoeft te vrezen voor zijn plaats bij Oranje. De bondscoach is erg tevreden over de rechtsback. "Hij weet precies hoe ik over hem denk, Ik zie hem over een paar weken weer. Dan zal ik wel even met hem praten. Al moeten we er misschien ook niet te veel de nadruk op leggen. Vorm is er, gaat en komt weer terug. Ik kan alleen maar heel erg tevreden zijn over Greg bij Oranje."

Van der Wiel ligt momenteel bij de supporters van Ajax onder vuur. Van Marwijk daarover: "Mensen moeten niet onderschatten hoeveel impact een fluitconcert en cynisch applaus van de eigen fans hebben. Je kunt wel zeggen dat je daar als speler overheen moet stappen. Maar dat is niet makkelijk."




Tags

oranje wiel marwijk applaus cynisch fluitconcert greg gregory telegraaf vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos