Winst voor Lobont, Chivu en Machlas

27 maart 2002 19:52

Verslaggever: M

Bogdan Lobont en Cristian Chivu hebben woensdag met het nationale elftal van Roemenie in Constanta Oekraine verslagen in een vriendschappelijke wedstrijd. De Roemenen zegevierden met 4 - 1. 15.000 toeschouwers zagen Munteanu, Pancu (2x) en Ganea in de eerste helft scoren voor de thuisploeg. In de tweede helft maakte Oekraine de eretreffer. Chivu speelde de gehele wedstrijd in tegenstelling tot Lobont die alleen de eerste helft in actie kwam. Hij werd vervangen door Stelea.

Ook Nikos Machlas wist met zijn land woensdagavond tot winst gekomen. Het oefenduel in Athene tegen Belgie werd knap met 3 - 2 gewonnen. In de tweede helft wisten de Grieken een 2 - 0 achterstand alsnog om te zetten in een overwinning. Tsartas en Vrizas (2x) zorgden voor de zege. Voor onze zuiderburen waren Goor en Sonck trefzeker. Nikos Machlas stond in de basis bij Griekenland.