Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertonghen: "Greg is een van ons en als Greg wordt uitgefloten, voelt dat alsof wij worden uitgefloten."

23 oktober 2011 17:08 - Ajaxlife.nl

Verslaggever: P.

Jan Vertonghen brak na Ajax - Feyenoord tegenover Ajax Life een lans voor Gregory van der Wiel. De aanvoerder betwijfelt of zijn teamgenoot door het uitfluiten beter gaat spelen. Van der Wiel werd na de rode kaart van Vermeer gewisseld en kreeg een flink fluitconcert over zicht heen. "Greg zit in een dip, maar ik heb hem keihard zien knokken om in de wedstrijd te komen. En zo slecht vond ik hem ook weer niet spelen. Greg is een van ons en als Greg wordt uitgefloten, voelt dat alsof wij worden uitgefloten. Dat raakt ons allemaal. Greg is een Nederlands international en speelt al een jaar of vijf, zes met volle overtuiging voor Ajax. Hij doet keihard zijn best. Het is moeilijk om zoiets van je af te zetten,"aldus Vertonghen.

Meer op Ajaxlife.nl




Tags

greg uitgefloten vertonghen wiel betwijfelt dip feyenoord fluitconcert gregory lans life teamgenoot uitfluiten vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper