Transparent
Inloggen
Sluiten

Janssen: op deze manier kunnen we niet doorgaan

23 oktober 2011 15:32

Theo Janssen baalde uiteraard na afloop. "Het was absoluut niet best. Als de tegenstander ons onder druk zet, hebben we het moeilijk. Dan willen we blijven voetballen. Ik heb het gevoel dat we dat soms een beetje overdrijven. Je kunt ook de lange bal spelen en vechten voor de tweede bal," zo liet hij weten voor de camera van Eredivisie Live. "Mijn kracht is normaal gesproken om veel aan de bal te komen, maar als ik drie ballen heb gehad is dat veel. Waarom het met tien man beter gaat weet ik niet. We moeten nu wel op zoek naar de oplossing, want op deze manier kunnen we niet doorgaan. We moeten punten gaan pakken, dit is waardeloos."




Tags

janssen baalde eredivisie overdrijven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.203 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom banel berghuis brobbey depay elsimao faberski farioli gaaei godts henderson jim jordi kiki koeman konadu kroepoek kroes lido linksbuiten maccabi ofzo rasmussen rugani sevic taylor traore veerman weghorst wijndal