Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaartverkoop Ajax 2 - FC Utrecht stilgelegd, verscherpte controle rondom wedstrijd

26 maart 2002 11:15 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P

Ajax heeft dinsdagochtend besloten de kaartverkoop voor de halve finale van de Amstel Cup tussen Ajax 2 en FC Utrecht van komende vrijdag stil te leggen. De Amsterdamse club wil zo proberen te voorkomen dat (nog meer) supporters van FC Utrecht aan kaarten komen voor het duel door gebruik te maken van clubcards van Ajax. FC Utrecht, dat deelt in de recettes, staat achter het besluit van de Amsterdammers.

Aangezien de kans aanwezig is dat er toch supporters van FC Utrecht vrijdag in Ajax-vakken zullen zitten zal de kaartcontrole vrijdag bij het stadion verscherpt worden. Ajax Club Cards houders die een kaartje hebben gekocht voor de wedstrijd zullen een brief ontvangen, waarin ze worden opgeroepen hun clubcard vrijdag mee te nemen. Indien je vrijdag niet beschikt over een clubcard, maar wel een kaartje dan kan de toegang tot het stadion worden ontzegd.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

utrecht clubcard kaartje verscherpte amstel brief cards clubcards houders kaartcontrole recettes toegang vakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos