Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax gerustgesteld door shirtsponsor Aegon

18 oktober 2011 08:37

Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat zegt in De Telegraaf te zijn gerustgesteld door Jan Driessen van Aegon. Het hoofd communicatie van de shirtsponsor zei vorige week dat de invulling van het sponsorschap hem teleurstelt en Aegon het contract met Ajax ’in principe niet verlengt’.

"Op de sponsorbijeenkomst heeft hij gezegd juist zeer tevreden te zijn. Het klopt dat shirtsponsoring alléén niet meer van deze tijd is. Maar bij Ajax is het sponsorpakket veel breder. Aegon beleeft zware tijden en als ze nu voor de keus hadden gestaan om Ajax voor het huidige bedrag (10 miljoen euro per jaar) te sponsoren, hadden ze dat waarschijnlijk niet gedaan. Maar Aegon respecteert het contract voor de komende 3,5 jaar.” Van der Aat had nog advies voor de communicatiegoeroe: "Voortaan iets voorzichtiger zijn."




Tags

aegon gerustgesteld shirtsponsor aat beleeft breder communicatiegoeroe driessen henri respecteert shirtsponsoring sponsorbijeenkomst sponsoren sponsorpakket sponsorschap telegraaf teleurstelt voorzichtiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper