Transparent
Inloggen
Sluiten

'De Jong in de spits tegen AZ'

14 oktober 2011 07:16 - Telegraaf

Siem de Jong is volgens De Telegraaf de belangrijkste gegadigde om Kolbeinn Sigthorsson te vervangen in de spits tegen AZ. Frank de Boer wilde zich over de keuze nog niet uitlaten, maar besprak in De Telegraaf zijn drie opties wel. "Siem is inderdaad een optie. Hij heeft al vaak bewezen dat hij ook op deze positie goed uit de voeten kan, met de kampioenswedstrijd tegen FC Twente als beste voorbeeld voor iedereen. Zijn onverzettelijkheid spreekt me aan en hij is belangrijk voor het team."

"Het klopt dat Dmitri als extra spits is gehaald, nadat we Kolbeinn aantrokken. Maar Sigthorssons afwezigheid betekent niet automatisch dat Bulykin in de basis staat. Dmitri is fit genoeg om te starten, doet alle trainingen mee, is al regelmatig ingevallen en heeft laatst nog met Jong Ajax een hele wedstrijd gespeeld. Ik denk dat hij misschien nog wat ritme mist."

Eriksen zou tenslotte in de FC Barcelona-rol van Lionel Messi voorin kunnen spelen. "Daar denk ik inderdaad wel eens over na en we hebben het ook wel eens besproken. Maar deze fase van het seizoen leent zich er niet voor om te veel te experimenteren."

Meer op Telegraaf




Tags

jong dmitri kolbeinn telegraaf aantrokken barcelona boer bulykin eriksen gegadigde kampioenswedstrijd messi onverzettelijkheid sigthorsson sigthorssons twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal