Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wil op korte termijn terug naar categorie 3

12 oktober 2011 09:37

De doelstelling van financieel directeur Slop is om Ajax bij de KNVB terug te brengen naar categorie 3, als financieel gezonde club, zo laat hij weten in De Telegraaf. "We vinden als beursgenoteerd bedrijf dat dit moet. De 22,8 miljoen van vorig jaar poets je niet zo maar even weg. Dit verlies telt de komende drie jaar nog mee in de beoordeling van de KNVB. Maar op korte termijn willen we vast in categorie 3 zitten."

Of Slop dat zelf als financieel directeur meemaakt, weet hij niet. "In de voetballerij is de horizon van een trainer altijd de volgende wedstrijd. En ook de overige werknemers in een voetbalbedrijf staan eeuwig ter discussie. Je moet altijd overal rekening mee houden. Maar dat ben ik na dertien jaar wel gewend."




Tags

knvb slop beursgenoteerd meemaakt poets telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal