Transparent
Inloggen
Sluiten

Rits hoopt maandag training te kunnen hervatten

9 oktober 2011 12:23 - Belgiumsoccer.be

Het jonge Belgische talent Mats Rits hoopt maandag de training bij het eerste elftal te kunnen hervatten. De middenvelder was al enige weken uit de roulatie vanwege problemen met zijn enkelbanden. Over een week of twee hoopt hij weer in wedstrijden voor Jong Ajax uit te kunnen komen.

De 18-jarige middenvelder mag bij het eerste elftal blijven meetrainen. "Dat was nochtans niet het plan, maar de voorbereiding verliep vlot. Het feit dat De Boer me al meteen liet meetrainen met het eerste elftal gaf me veel vertrouwen." Hij denkt nog wel even tijd nodig te hebben alvorens hij aanspraak kan maken op speeltijd. "Je kan me nog niet vergelijken met een Serero. Hij is al 21 en werd als onmiddellijke versterking naar Ajax gehaald. Ik geef mezelf nog wat tijd. Het meetrainen is voor mij al een unieke ervaring op zich."

Lees gehele interview op Belgiumsoccer.be

Meer op Belgiumsoccer.be




Tags

rits aanspraak belgiumsoccer boer enkelbanden jong mats nochtans onmiddellijke serero vlot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper