Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Wiel: verwachtingspatroon bij Ajax is onredelijk hoog

7 oktober 2011 07:22

Gregory van der Wiel weet zijn draai bij Oranje te vinden de laatste interlands, bij Ajax verloopt het moeizamer. "Als ik met de spelers van het Nederlands elftal op het veld sta, voel ik dat de lat voor mij hoger ligt. Bij Ajax is het moeilijker om dat hoge niveau constant te halen," zo vertelt hij in De Telegraaf. Als het elftal even niet draait, zijn de ogen in de ArenA op mij gericht. Het verwachtingspatroon bij Ajax is onredelijk hoog."

"Het komt vaak voor dat ik denk dat ik een acceptabele prestatie heb geleverd. Dan hoor ik bij Ajax dat ze het vonden tegenvallen. Ja, ik heb een WK gespeeld en ja, ik heb nu een paar Champions Leagueduels op mijn naam staan. Ik zou bijna denken dat ik niet meer jong ben."

De rechtsback stelt een grote voorkeur te hebben voor Spanje boven Engeland. "Ik ben niet het type dat in Engeland elke week een fysiek gevecht wil aangaan. In Spanje gaat het om snelheid en vooral techniek."

Meer: De Telegraaf




Tags

wiel engeland telegraaf acceptabele arena gregory jong leagueduels moeizamer oranje verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek blind boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan