Transparent
Inloggen
Sluiten

Özbiliz kiest definitief voor Armeens nationaal elftal

4 oktober 2011 19:38 - Armeense voetbalbond

Aras Özbiliz heeft definitief gekozen voor het Armeens nationale elftal. De Armeense bond trok al lange tijd aan de aanvaller, die een definitieve overstap tot nu toe afhield. Inmiddels zegde hij zijn keuze voor Armenië definitief toe. Hij werd vandaag gepresenteerd in Armenië als nieuwe international. Daarbij kreeg hij van de president van Armenië een Armeens paspoort uitgereikt.

"Ik ben blij dat ik het nationale team van Armenie kan helpen," aldus de jonge aanvaller van Ajax. "Het was een hele moeilijke beslissing. Mijn coach adviseerde voor Oranje te kiezen omdat ik me dan sneller zou kunnen ontwikkelen. Mijn hart ligt echter bij Armenië."

"Ik moet de komende interlands vanwege een blessure missen, maar ik denk dat Armenië een kans heeft op kwalificatie. Lukt dat niet dan moet het de volgende kwalificatie gebeuren."

Meer op Armeense voetbalbond
Tags

armenie armeens ozbiliz kwalificatie afhield aras armeense oranje paspoort zegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst