Transparent
Inloggen
Sluiten

Utrecht-supporters leggen treinverkeer plat

21 maart 2002 23:43

Verslaggever: M

1600 supporters van FC Utrecht hebben donderdagavond vanaf 21:30 uur het treinverkeer van de NS rond Utrecht platgelegd. De fans hadden bezit genomen van het spoor om hun ongenoegen te uiten over het feit dat de NS niet bereid is om meer dan 2 treinen beschikbaar te stellen voor het vervoer van FC Utrecht-supporters op vrijdag 29 maart naar Amsterdam, waar die avond om 20:30 uur de halve finale van de Amstel Cup tussen Ajax 2 en FC Utrecht wordt gespeeld in de Amsterdam Arena. Via deze actie wil de Supportersvereniging van de club de NS dwingen om alsnog meer treinen te laten rijden.

Om 22:30 uur is de actie beeindigd. Toen kwam de toezegging van de NS binnen om vrijdagochtend met de betrokkenen om de tafel te gaan zitten. Utrecht-supporters hebben al laten weten vrijdagavond weer het spoor te bezetten als de NS niet overstag gaat. Zij zijn hetzelfde van plan als ook Ajax, die dan extra kaarten beschikbaar zou moeten stellen, niet besluit mee te werken. Ajax heeft de afgelopen tijd echter al meerdere keren laten weten niet meer dan de normale 1600 kaarten te willen geven.

Meer op
Tags

utrecht treinverkeer plat spoor treinen amstel arena overstag platgelegd supportersvereniging toezegging vervoer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch elsimao farioli gaaei godts hato henderson hlynsson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson