Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: bewijzen dat Theo Janssen wel bij Ajax past

27 september 2011 08:10 - Telegraaf.nl

De nationale discussie over de rol van Theo Janssen ging maandag in de media nog een stap verder. Geschreven werd dat Theo Janssen niet bij Ajax zou passen. Van Hanegem stelde dat hij Janssen niet zou opstellen tegen Real Madrid.

De middenvelder laat zich er niet door van de wijs brengen. "Ik heb het gelezen. Ik weet dat er een discussie gaande is en iedereen mag zijn mening hebben. En als mensen me niet goed genoeg vinden, is dat jammer.”

Ook Frank de Boer ging er desgevraagd op in. "Wij moeten als technische staf met Theo het tegendeel van het geschrevene bewijzen. Hij wil dominanter zijn en wij vinden dat dit ook moet. Daar gaan we proberen de chemie voor te vinden. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat Theo bij ons past. Soms kan hij echter niet dwingend aanwezig zijn, omdat een tegenstander zich volledig opoffert om hem uit te schakelen. Dan moeten anderen opstaan."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

janssen boer chemie dominanter geschrevene hanegem madrid opoffert wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper