Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: met de borst vooruit richting Madrid

26 september 2011 08:13

Zondag ging de aandacht van Frank de Boer alweer naar Real Madrid. De nabespreking van het duel tegen FC Twente werd direct een vooruitblik op het duel tegen Real Madrid. "Zo heb ik het ook ingeleid. Als we iets willen betekenen in de Champions League dan moeten we durf tonen. Anders kunnen we net zo goed thuis blijven," aldus De Boer in De Telegraaf.

De Boer wil zich niet aanpassen zoals vorig seizoen gebeurde. "Natuurlijk zullen we zorg besteden aan hun gevaarlijke accenten. Maar we willen ons eigen spel spelen. Niet arrogant, maar met de borst vooruit. Die kwaliteiten hebben we."
Tags

boer madrid borst arrogant durf gevaarlijke ingeleid telegraaf twente vooruitblik zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.212 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson