Transparent
Inloggen
Sluiten

Janssen: ik krijg te weinig ballen

24 september 2011 09:20

Theo Janssen had deze week een uitgebreid gesprek met Frank de Boer over diens rol in het elftal en het feit dat hij dominanter moet worden. In een interview in het Algemeen Dagblad gaat de middenvelder uitgebreid in op de 'nationale discussie'. "Het is mijn taak in het veld om het spel te verdelen. Het is heel simpel: je kunt het spel alleen maar verdelen als je ballen krijgt. Ik word nog te weinig gezocht."

"Ik had het er vandaag met Wim Jonk over. Hij zei ook: 'jij bent de eerste optie die moet worden gezocht.' Misschien ligt het ook aan mezelf, maar ik word te weinig benut. Nu krijg ik gemiddeld dertig ballen in een wedstrijd, terwijl ik er op die positie tachtig moet hebben."

"De bal gaat nu nog te vaak via de centrale verdediger naar de andere kant. Dat is een station te veel. We spelen nog te veel op safe. Bij Twente kreeg ik ook ballen als ik een man in mijn rug had. Nu moeten we nog beter op elkaar ingespeeld raken."




Tags

janssen boer dominanter jonk safe station twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper