Transparent
Inloggen
Sluiten

Adriaanse: “Ajax in ArenA heel sterk team”

23 september 2011 22:42

Eind juli speelde FC Twente in de ArenA de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax. Adriaanse op de officiele website van FC Twente: “Toen hebben we stand gehouden en bij 1-1 zelfs een doelpunt gescoord. Voor rust stonden met elf spelers en wilden we wel dominant spelen, maar lukte dat niet. In balbezit waren we de bal te snel kwijt. Het is belangrijk dat wanneer je tegen Ajax speelt, je raad weet met die bal. Daar hebben we vandaag ook opgewezen.”

De wedstrijd van twee maanden geleden is niet te vergelijken met het treffen van morgen. “Vergeleken met toen ken ik mijn ploeg nu nog beter. Toen wist je dat je het stadion niet uitkwam, voordat er een beslissing was gevallen. Nu wil je ook winnen, maar kan tijdens de wedstrijd duidelijk worden dat gelijkspelen ook een goed resultaat is. Dan ga je die wedstrijd anders in. De ervaringen van het eerdere duel met Ajax, en de ervaringen van onze laatste wedstrijden, nemen we mee richting morgen.”

Nu het seizoen op weg is, heeft Adriaanse een nog beter beeld gekregen van Ajax. “Ik schat Ajax hoger in dan Fulham. Zeker in de ArenA. Wanneer Ajax thuis speelt zijn ze een heel sterk team. Toen Ajax vroeger in De Meer speelde hadden ze een bepaalde onoverwinnelijkheid. Dat zie je nu ook. Je moet als tegenstander zorgen dat je dat kunt doorbreken. Er zijn niet zo veel ploegen die er in slagen om te winnen in Amsterdam, maar toch is het wel mogelijk.”




Tags

adriaanse arena twente dominant fulham gelijkspelen onoverwinnelijkheid opgewezen schat uitkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht