Transparent
Inloggen
Sluiten

Sulejmani: hamstring gelukkig niet gescheurd

16 september 2011 07:30

In De Telegraaf laat Miralem Sulejmani weten woesdagavond direct te vrezen voor een ernstige blessure. "Het leek alsof er een mes in mijn hamstring werd gestoken. Kolbeinn Sigthorsson gaf me een perfecte assist, maar doordat het in mijn linkerhamstring schoot, kon ik niet beter schieten. Het was dé kans op 1-0. Toen ik op de grond lag, wist ik dat ik die had gemist en een vervelende blessure had."

"Er is gelukkig geen sprake van een scheur. De hamstring is alleen wat overstrekt en de pijn wordt al wat minder. Ik voel me verdrietig, omdat er een belangrijke maand aankomt en ik betekenisvol wil zijn voor Ajax." De aanvaller wil een rentree tegen FC Twente nog niet uitsluiten. "Ik blijf positief denken, heb al wat gefietst en ga van dag tot dag kijken wat ik kan."




Tags

sulejmani aankomt betekenisvol gefietst kolbeinn linkerhamstring miralem overstrekt scheur sigthorsson telegraaf twente verdrietig woesdagavond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper