Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen contractverlenging Tobiasen en Van den Ban

18 maart 2002 18:19 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P

Maandag is bekendgemaakt dat Ajax Ole Tobiasen en Serge van den Ban geen contractverlenging aan zal bieden. Het contract van beide spelers in Amsterdam loopt in de zomer van dit jaar af. Het tweetal komt al geruime tijd niet meer uit voor Ajax. Bij Ole Tobiasen is dat hoofdzakelijk te wijten aan verschillende ernstige blessures. Sinds zijn overgang van Heerenveen naar Ajax 5 jaar geleden kwam hij maar in 24 competitieduels in actie.

Serge van den Ban verloor bij Ajax de concurrentieslag met de andere aanwezige keepers in de hoofdmacht. In januari 2001 werd hij daarom uitgeleend aan FC Haarlem, de club waar Ajax een samenwerkingsverband mee heeft. Van den Ban verblijft nog steeds in Haarlem. De jonge Belgische keeper Bram Verbist zal het volgend seizoen verhuurd worden aan Germinal Beerschot Antwerpen, de Belgische club waarin Ajax een meerderheidsaandeel heeft. Momenteel komt hij uit in de A1 van Ajax.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

ban tobiasen ole serge antwerpen beerschot bram competitieduels concurrentieslag germinal heerenveen meerderheidsaandeel samenwerkingsverband uitgeleend verbist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos