Transparent
Inloggen
Sluiten

Bulykin: ik wil zoveel mogelijk spelen

13 september 2011 14:15

NUsport heeft een uitgebreid interview met Ajax nieuwste aanwinst Dmitry Bulykin. De aanvaller laat in het blad weten dat hij gekomen is om te spelen en geen genoegen zal nemen met een plaats op de bank. "Ik wil zoveel mogelijk spelen." De aanvaller hoopte tegen Heracles zijn eerste minuten te kunnen maken. "Ik dacht dat ik erin moest bij een 1-1 stand en ging er toen ook vanuit dat ik mijn debuut mocht gaan maken. Maar na de goals van eerst Siem de Jong en daarna Miralem Sulejmani was wel duidelijk dat de overwinning binnen was en dat ik niets hoefde te forceren. Toen mocht ik weer gaan zitten, dat is ook logisch."

"Of ik een goede bankzitter ben? In de eerste wedstrijden wel, daarna… Mijn geduld is niet oneindig," aldus een lachende Bulykin. Je kunt tien miljoen euro uitgeven aan een goede, jonge spits. Dat is veel geld. Ik ben misschien wat ouder, maar wel goedkoper en beter dan de meeste jonge aanvallers. Ik heb ervaring, ik scoor veel. Ik vind makkelijker de juiste positie dan een jonge spits, ik zie al ver van tevoren wat er gaat gebeuren. Dat is kwaliteit. Ik weet dat ik op een heel hoog niveau kan spelen."

Het gehele interview is terug te lezen in de nieuwe editie van NUsport




Tags

bulykin bankzitter blad dmitry editie heracles jong miralem scoor sulejmani uitgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht