Transparent
Inloggen
Sluiten

Verlies Ajax door lagere transferinkomsten

18 maart 2002 09:55

Verslaggever: RvN

Ajax heeft vandaag bekendgemaakt dat het over de eerste helft van het boekjaar 2001/2002 een verlies heeft geleden van 4,7 miljoen euro. Dat betekent een daling van 5 miljoen ten opzichte van het eerste half jaar van vorig boekjaar. Ajax houdt wel vast aan de uitgesproken verwachting op een stijging van het operationele resultaat aan het einde van het gehele boekjaar. Dat kwam vooral door incidentele resultaten, opbrengsten uit transfers die vorig jaar hoger uitvielen in dezelfde periode. De netto-omzet van de club steeg wel fors met zo?n 15%. De voetbal-omzet steeg zelfs met 17%. De 3 buitenlandse deelnemingen brachten allen verlies, in totaal 1,4 miljoen euro.




Tags

boekjaar transferinkomsten daling deelnemingen incidentele netto

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mislintat nice rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks