Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wil supporters stem geven

10 september 2011 09:57 - Ajaxlife.nl

Verslaggever: P.

Ajaxlife meldt het de bedoeling is dat men in de nieuw voorgestelde organisatiestructuur van de vereniging Ajax de stem van de Ajaxsupporters meer wil laten doorklinken. Op 12 september wordt hierover gestemd tijdens een buitengewone ledenvergadering.

Ajaxlife.nl: "De commissie van herstructurering is daarvoor op zoek naar een bestuurder die het bijzondere vertrouwen van de achterban geniet. De supportersafvaardiging drong bij dit gesprek tevens aan op een kandidaat die rechtstreeks uit de achterban naar voren zou worden geschoven. De commissie stond hier niet direct negatief tegenover, maar gaf aan zelf ook mensen op het oog te hebben."

Meer op Ajaxlife.nl




Tags

ajaxlife ajaxsupporters bestuurder doorklinken drong geniet herstructurering organisatiestructuur supportersafvaardiging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao eredivisie gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper