Transparent
Inloggen
Sluiten

Aegon wil doorgaan met Studio Ajax, uitzending op Veronica stopt

7 september 2011 19:05

Voetbal International meldt dat Studio Ajax per direct niet meer uitgezonden zal worden door Veronica. Sinds dit seizoen zendt de commerciële zender het programma van AT5 ook uit. Er was echter te weinig belangstelling om door te gaan. Hoofdsponsor Aegon is de initiatiefnemer van het programma en financiert het. Omdat AT5 minder kijkers trekt, was Aegon op zoek naar een breder publiek.

Op diverse websites wordt vandaag op basis van het bericht in VI gemeld dat Studio Ajax in januari ook bij AT5 zal stoppen. Voetbal International meldt echter alleen dat het programma volgens afspraken in ieder geval tot eind januari uitgezonden zal worden op AT5. Aegon wil het programma in stand houden en probeert het onder andere bij Eredivisie Live op de buis te krijgen.




Tags

aegon veronica uitzending breder buis eredivisie financiert hoofdsponsor initiatiefnemer websites zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht