Sigthorsson schiet IJsland naar zege, winst Oranje en Jong Oranje

6 september 2011 22:37

Het Nederlands elftal heeft goede zaken gedaan in de strijd om EK-kwalificatie door uit in Finland met 0-2 te winnen. Kevin Strootman en Luuk de Jong waren de doelpuntenmakers. Gregory van der Wiel speelde de gehele wedstrijd.

Jong Oranje won ook zijn tweede EK-kwalificatiewedstrijd. Jong Luxemburg werd met 4-0 verslagen. Zeefuik (2), Fer (pen) en Van Haaren scoorden voor Jong Oranje. Daley Blind speelde de gehele wedstrijd.

Kolbeinn Sigthorsson was succesvol voor IJsland. Hij schoot zijn land via een doelpunt in de vijfde minuut naar een 1-0 zege tegen Cyprus. Hij werd zes minuten voor tijd gewisseld.

Denemarken won dinsdagavond met 2-0 van Noorwegen door twee doelpunten van Bendtner. Christian Eriksen en Nicolai Boilesen stonden beiden in de basis en speelden de gehele wedstrijd.