Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bulykin kan moeiteloos mee in het Ajax spelletje'

1 september 2011 07:13 - Telegraaf.nl

Tegenover De Telegraaf liet Frank de Boer vanuit het trainerscongres in Nyon weten erg blij te zijn met de komst van Bulykin. "Het is fantastisch dat we Dmitri Bulykin voor één jaar hebben vastgelegd. Hij was wat mij betreft het ontbrekende puzzelstukje. Nu hebben we helemaal een sterke selectie."

Op het binnenhalen van Bulykin volgde direct kritiek en werd verwezen naar Mido en het rapport Coronel. "Het is een schande om Bulykin en Mido met elkaar te vergelijken. Alleen al als je keek naar Mido’s fysieke gesteldheid. Maar ook qua voetballend vermogen. Ik ga altijd het liefst met eigen jeugd aan de slag. Maar als die voor een positie niet voorradig is, kun je beter buiten kijken. Geoffrey Castillion heeft in de voorbereiding de kans gehad, maar hij bleek er nog niet klaar voor. We hebben Bulykin ook geen contract voor drie of vier jaar gegeven, maar voor één seizoen."

Technisch manager Danny Blind voegde daar in De Telegraaf aan toe: "We zochten en vonden dus een type dat het Ajax-spelletje moeiteloos mee kan spelen en in het zestienmetergebied iets specifieks kan brengen in de vorm van stoot- en kopkracht."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

bulykin mido moeiteloos telegraaf blind boer coronel danny dmitri gesteldheid kopkracht nyon puzzelstukje rapport schande specifieks stoot trainerscongres voegde voorradig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal