Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: Vermeer eerste doelman, foutje kost hem niet direct de kop

30 augustus 2011 10:45

Op de officiële website liet Frank de Boer weten blij te zijn met Jasper Cillessen. Kenneth Vermeer blijft echter voorlopig zijn eerste doelman. "We willen drie gelijkwaardige keepers in de selectie. Dat dat nodig is, hebben we vorig seizoen gezien toen Stekelenburg geblesseerd raakte. Kenneth Vermeer heeft toen een groot gedeelte gekeept. Het is de afgelopen zeven jaar niet voorgekomen dat een keeper alle duels speelde. Natuurlijk hebben we Marco Bizot ook. Dit seizoen is hij aan Cambuur Leeuwarden verhuurd en we zijn tevreden over zijn ontwikkeling. Maar hij is nog niet op het niveau dat hij gelijkwaardig is aan Vermeer. Kenneth is in principe onze eerste doelman. Het is niet zo dat een foutje hem direct zijn kop zal kosten."




Tags

vermeer boer bizot cambuur gelijkwaardig stekelenburg voorgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper