Transparent
Inloggen
Sluiten

Machlas biedt supporters excuses aan

15 maart 2002 13:46 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P

Nikos Machlas heeft via de offici?le website van Ajax de supporters zijn excuses aangeboden voor het weggooien van zijn rouwband in de wedstrijd tegen De Graafschap. Afgelopen zondag werd voor Ajax - De Graafschap een minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van oud-speler Velibor Vasovic, aanvoerder van het Ajax dat in 1971 de Europa Cup I won. Eveneens droegen de Ajacieden op het veld tijdens de wedstrijd een rouwband ter nagedachtenis aan 'Vasco'.

Machlas over het weggooien van de rouwband: ?Dat was zeker niet uit een gebrek aan respect voor Velibor Vasovic. Het was goed dat Ajax respect betuigde aan een groot speler. Ik heb mijn rouwband weggegooid uit frustratie en dat was een verkeerde actie. Ik wil de supporters van Ajax en ook de mensen van mijn club daarvoor mijn excuses aanbieden.?

?Ajax zit in een beslissende fase van de competitie, ik wil verschrikkelijk graag doelpunten maken en winnen. Zondag tegen De Graafschap raakte ik gefrustreerd omdat het niet liep zoals ik hoopte. Daarom gooide ik die band weg, nergens anders om.?

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

machlas rouwband graafschap vasovic velibor weggooien betuigde droegen gooide nagedachtenis nikos stilte vasco

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos