Transparent
Inloggen
Sluiten

John Steen Olsen bekijkt Pär Hansson

24 augustus 2011 17:03 - fotbolldirekt.com

Verslaggever: P.

Fotbolldirect meldt dat John Steen Olsen, de scout van Ajax voor Scandinavië, Pär Hansson heeft bekeken. Hansson is de keeper van kampioenselftal Helsingborg, dat vanwege het succes van de club al enkele spelers heeft zien vertrekken. Verder dan bekijken is er tot nu toe niet gebeurd. Steen Olsen noemt Hansson een interessante doelman en zwijgt over wat hij met de technische staf van Ajax bespreekt.

Helsingborg ontkent ook ieder contact met Ajax, maar is niet verbaasd dat een club met het kaliber van Ajax interesse toont in hun keeper, aangezien Hansson de beste keeper van Zweden wordt genoemd. De manager van Helsingborg: "Ik weet dat Ajax veel van onze spelers heeft gezien, dus het is niet zo verwonderlijk dat ze Pär ontdekt hebben. Maar ik weet niet welke spelers van ons ze écht aan het scouten zijn."

Meer op fotbolldirekt.com




Tags

hansson olsen par steen helsingborg bespreekt fotbolldirect kaliber kampioenselftal ontdekt scandinavie scouten verwonderlijk zweden zwijgt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos