Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: twee keer heel slap begonnen, daar betalen we rekening voor

21 augustus 2011 17:23

Tegenover Eredivisie Live liet Frank de Boer weten het gelijkspel te wijten aan heel slap begin in zowel de eerste als tweede helft. "We gingen heel slecht van start, ook na de rust. Er waren heel veel slordigheden, waardoor we VVV in het zadel hielpen. Daarna hadden we wel de controle en drie,vier kansen gecreëerd. Dan gaat er geen in. In de tweede helft denk je op dezelfde voet door te gaan. Dan sta je binnen een kwartier met 2-0 achter. Dat is een grote domper. We moesten er heel veel energie insteken om uiteindelijk nog op 2-2 te komen."

"We misten een paar 100% kansen. Maar dat is ook een groot compliment aan Gentenaar, hij hield er een paar ongelofelijke ballen uit. Uiteindelijk zijn we twee keer heel slap begonnen, en daar betaal je nu de rekening voor. Bij VVV moet je gewoon drie punten pakken. Ondanks dat ze enorm hun best doet, hebben wij veel meer kwaliteiten. Dat kwam er veel te weinig uit vandaag."




Tags

slap boer vvv eredivisie gentenaar insteken slordigheden zadel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tahirovic taylor vos