Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax laat punten liggen in Venlo: 2-2

21 augustus 2011 16:24

Ajax heeft in Venlo het eerste puntenverlies van het seizoen geleden. Tegen VVV kwam Ajax niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Ajax was voor rust de betere ploeg. De ploeg kreeg een reeks kansen, maar verzuimde het af te maken. Dat kwam de ploeg duur te staan. Gentenaar stond Ajax een aantal keer in de weg. Kort na de pauze kwam VVV op 1-0. Een inzet van Uchebo werd op de lijn nog aangeraakt door Musa, waardoor hij op naam van Musa kwam te staan. Vervolgens werd het ook nog 2-0 toen Musa bij Blind naar binnensneed en verrassend snel in de korte hoek schoot.

Ajax herstelde zich en ging met verenigde krachten op zoek naar doelpunten. In twee minuten tijd had Ajax de achterstand rechtgezet. Eerst was het een geplaatst schot van Janssen en vervolgens een intikker van Sigthorsson. Ajax probeerde vervolgens nog wel door te drukken naar de winnende treffer, maar zover kwam het niet.




Tags

musa vvv aangeraakt binnensneed blind gentenaar herstelde intikker janssen krachten pauze puntenverlies rechtgezet sigthorsson uchebo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte berghuis bergwijn betrouwbaarheid bravo brobbey elsimao farioli gorter hag hato henderson hlynsson kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja