Transparent
Inloggen
Sluiten

Anderlecht plukt talent van 'de Toekomst' weg

12 maart 2002 20:55 - Offici?le website Anderlecht

Verslaggever: HN

Na Fleur en Mac Donald maakt ook Sergio Hellings (17) de overstap van 'de Toekomst' naar Anderlecht. Het veelbelovende talent speelt in de A1 en komt regelmatig uit voor Oranje onder 18 jaar. Hellings tekent voor 5 jaar bij Anderlecht. De verbintenis gaat pas 11 oktober in, de verdediger wordt dan 18 jaar.

Overigens maakt Ajaxjeugd.nl melding van de aanhoudende interesse van Anderlecht in Greene, een ander talent dat door Ajax bij Haarlem is gestald. Greene zou ook een vijfjarig contract zijn aangeboden, maar dat vindt Greene te lang. De Belgen zouden verder op het punt staan het contract van Sherjil Mac Donald open te breken.

Meer op Offici?le website Anderlecht




Tags

anderlecht greene donald hellings aanhoudende ajaxjeugd fleur gestald oranje sergio sherjil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper