Transparent
Inloggen
Sluiten

'Delegatie van Ajax brengt vrijdag bezoek aan Cruijff'

10 augustus 2011 15:58 - Ajaxlife.nl

Verslaggever: P.

Een delegatie van Ajax gaat overmorgen Johan Cruijff Barcelona bezoeken. Cruijff en deze delegatie gaan praten over Cruijffs 'weinig coöperatieve' houding en de toekomst van de samenwerking, aldus Het Parool in de krant van vandaag. Namens de raad van commissarissen maken voorzitter Steven ten Have en Edgar Davids deel uit van de delegatie. Rob Been jr. gaat eveneens mee.

Er is nogal wat ontevredenheid: Cruijff is ontevreden dat de rvc niet akkoord gaat met zijn voorstel om Tscheu La Ling als algemeen directeur aan te stellen en heeft de steun van Cruijffiaan van het eerste uur, Keje Molenaar verloren. Voorts dienen Dennis Bergkamp, Ruben Jongkind en Wim Jonk de jeugdopleiding hervormen, maar hun forse salariseisen lijken een akkoord in de weg te staan.

Meer op Ajaxlife.nl




Tags

delegatie barcelona bergkamp cooperatieve cruijffiaan cruijffs davids jongkind jonk keje ling molenaar ontevredenheid ruben rvc salariseisen tscheu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat porto ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal