Transparent
Inloggen
Sluiten

'RvC laat Ernst & Young Ajax doorlichten' [Update]

8 augustus 2011 20:47

Barbara Barend meldt in het voetbaldiscussie programma Voetbal International dat de nieuwe Raad van Commissarissen het bureau Ernst & Young heeft ingeschakeld om de club door te lichten. De Raad van Commissarissen zou geschrokken zijn van de verschillende kampen binnen de club en de club daarom eerst goed willen doorlichten.

[Update] Zoals bekend is Ernst & Young een financieel bedrijf. Het ligt daarom meer voor de hand aan te nemen dat het bedrijf is ingeschakeld om te adviseren omtrent kostenvermindering en belastingen, kortom om om financieel efficiënter te worden. Wat ook niet uitgesloten kan worden is dat er advies wordt gevraagd omtrent de kosten bij een eventueel verlaten van de beurs. Zoals bekend is Cruijff nooit een voorstander geweest van de beursgang. Het is voor dit bedrijf in ieder geval een stuk aannemelijker dan adviseren over een strijd tussen de 'kampen' binnen Ajax. Dat zou meer iets voor een bedrijf als Boer & Croon zijn.




Tags

rvc barbara barend belastingen beurs beursgang boer croon efficienter kostenvermindering voetbaldiscussie voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos