Transparent
Inloggen
Sluiten

Aissati: wil nog een jaar in Nederland blijven

3 augustus 2011 16:06

In De Telegraaf legde Ismail Aissati uit waarom de definitieve overgang naar Vitesse mislukte. "Alles was rond. Maar Vitesse wilde bij een verkoop twaalf miljoen euro voor me hebben, terwijl ze Ajax maar één miljoen hoefden te betalen. Ik heb zelfs aangeboden minder te gaan verdienen in ruil voor een lagere gelimiteerde transfersom. Of die twaalf miljoen te handhaven, maar me dan wel te laten meedelen bij verkoop. Dat was onbespreekbaar en toen hield het voor mij op."

Aissati maakt nu onderdeel uit van Jong Ajax. "Het is afwachten hoe mijn toekomst eruitziet. Verhuur is voor Ajax op dit moment geen optie, omdat ik nog maar een eenjarig contract heb. En er zijn nog geen Nederlandse clubs clubs die me willen kopen. Ik ben in principe van plan nog een jaar in Nederland te blijven."




Tags

aissati nederland vitesse eenjarig hoefden ismail jong ruil telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos