Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer ziet El Hamdaoui niet terugkeren

2 augustus 2011 08:28 - NU.nl

Verslaggever: P.

In een interview met het blad NUsport laat Frank de Boer weten dat hij Mounir El Hamdaoui niet snel meer ziet terugkeren in het eerste van Ajax. De Boer vindt zijn relatie met de spits te zeer verstoord om hem nog in genade aan te nemen.

De Boer: "Natuurlijk vind ik het jammer dat ik 'm niet voor me heb kunnen winnen, want ik heb het idee dat ik met ieder karakter kan werken. Absoluut. Maar tót een bepaalde grens. Hij zei tegen mij: 'ja, je moet mij niet te veel wissel zetten, want dan word ik een vervelend mannetje. Dat zeg ik maar eerlijk want dat is gewoon zo'. Dan kan ik niet met hem verder, want voor het teamproces is het dodelijk als er iemand naast mij zit die vervelend gaat doen. Dan moet ik hem een uitzonderingspositie geven en dat wil ik niet."

Meer op NU.nl
Tags

boer hamdaoui blad dodelijk genade mounir teamproces uitzonderingspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch elsimao farioli gaaei godts hato henderson hlynsson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson